1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727323

Sv: Silly season
Smurfen: Kommer sakna Berg. Tycker han bidragit med en jäkla bra inställning och fysik. Men gillar ju såklart att man prioriterar egenfostrat. Men Norén har en bra bit kvar för att vara given i truppen tycker jag. Rätt beslut, trots att det inte är helt självklart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Cheese: Känns som att man inte har något val, till nästa säsong är det troligt att Hägg kommer hem och Sellgren väljer mellan Modo och Schweiz, detta gör att vi måste frigöra platser, Norén som är en grabb från byn släpper man inte första taget nu när man investerat mycket i honom.
Tyvärr kommer Berna att tvingas leverera denna säsong annars är risken stor att han kan offras om det 2 ovan nämnda är på ingång.
Kommentera

Sv: Silly season
Tack August Berg för att du tog upp samt räddade kvar världens finaste klubb i shl. Berg kommer att vara saknad med sin tuffhet och sitt stabila spel.

Nu får karln flytta hem till Stockholm och får garanterat en stor roll i anrika Djurgården. Önskar honom all lycka i hans fortsatta karriär!
Kommentera

Sv: Silly season
Cheese: Jag tror och hoppas att Norén spelar majoriteten av sina matcher i Allsvenskan, men kommer kunna återkallas vid skador.

I och med det tror jag inte det blir Mora. De har redan många backar på kontrakt. Jag tror han kommer lånas ut till Almtuna som är lite mer desperata i numerären. Tror de är närmare att acceptera ett avtal där han kan gå mellan lagen lite mer under säsong.
Kommentera