1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727751

Sv: Apropå ingenting...
Brander: Helt ärligt förstår jag inte den här typen av kuk-mätartävling som uppstått mellan Modoiter och Timråiter, iaf inte i dagsläget.
Att Timråiter återigen målar upp sig som stora starka favoriter fast resultaten är blandade medans vi tycker vi är bäst för att vi vunnit sca cupen….

Varför kan vi inte bara vara glada för våra egna lags prestationer för helt ärligt så har båda lagen överraskat, Timrå med ny tränare och nytt spelsystem som redan nu ser riktigt bra ut och Modo som faktiskt vunnit allt på försäsongen trots att man är tippade i botten av Shl.

Olika världar men oavsett bra prestationer från båda.

15 omgångar in i serien kan man börja mäta organ
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag svär och spottar varje gång MoDo förlorar och jublar desto mer när vi vinner, men jag tycker ärligt talat det börjar bli fjantigt här på forumen. Visst kan det vara kul att smågnabbas ibland men tycker det är roligare att hänga här om det finns en någorlunda respektfull ton. Betyder inte att man håller mindre på sitt eget lag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: det blir lätt lite patetiskt att se vuxna män (på båda sidor, vi är inte bättre än timråfansen) sitta och försöka provocera andra vuxna män på internet när ingen av oss kan någonting om hockey ändå:)

åh ni vinner hela tiden men spelar kasst, kommer aldrig hålla! eller så vänder man på det... när modo börjar spela bra, vad händer då?

ni tror det är en bedömningssport, kommer aldrig hålla! eller så vänder man på det... när effektiviteten kommer, vad händer då?

finns många bra och trevliga skribenter på båda sidor ska sägas, majoriteten är det. men så ser man några från oss och några från timrå och undrar hur det är fatt egentligen:)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: håller med, har inga problem med Modo. Det finns andra lag i SHL som jag har mycket svårare med!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Sen kan organet krympa lika snabbt som vid ett kallbad om man sveps i kvarten 😅
( hört från en kompis)
Kommentera