1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727773

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Är lustigt hur pass olika folk värderar försäsongen. Jag personligen ser störst värde i hur individerna ser ut och hur kemin samt linjer i det egna spelet formas under den här perioden. Resultat och till viss del prestation känns mindre relevant, då motstånd kan variera så pass mycket eller hur de två lagen ligger i fas med just deras process. Eller tydligen huruvida spelare har varit på hajk…

Kan känna att matchen mot Luleå var ett rån, absolut. Matchen mot Timrå hade många av tendenserna till en derbymatch fast med lite sämre kvalitet. Hör mer till det vanliga att resultatet inte riktigt speglar det ”logiska” utfallet där. Säger det någonting? Inte nödvändigtvis. Skulle samma sak kunna hända under säsong? Absolut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jag ser inte riktigt hur vi kan åka ut i år. Finns flera lag som är både sämre på pappret och sämre spel. Vi har vunnit samtliga försäsongsmatcher, medan typ ett lag som Brynäs förlorat 6-3 mot AIK t.ex. Att spelet inte stämmer och vi vinner oavsett är bara en komplimang till våra skickliga individer som lyckas göra mål på sina lägen.

Förbättrat powerplay, boxplay och ett år på nacken i SHL för flera individer som kan blomma ut och producera ännu mer.

Brynäs tror jag blir toksist, men det kommer bli stor kamp om 13:e platsen som jag tror många lag kan vara med och slåss om, inklusive oss själva om det börjar gå emot oss direkt.
Kommentera