1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727946

Sv: Apropå ingenting...
J F K: *mindre bra säsong*
Malmö har ju tagit in sådana som kört lite fast och som man hoppas ska blomma ut, men om de inte blommar ut då? Då lär det bli väldigt jobbigt för dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag skulle säga att 90% av Malmös trupp består av spelare som MÅSTE ta ett steg till i sin karriär för att dom öht skall klara nytt Shl kontrakt (förutsatt då att inget annat lag helt faller ur ramen likt Oskarshamn förra säsongen)

Örebro har ju en betydligt sämre trupp än förra säsongen med tapp som Rissanen, Bromé, Lekkeremäki, etc och står helt och hållet och faller med deras första kedjan denna säsong (på papperet)

Brynäs är en nykomling så alldeles oavsett Silverbergs inträde så har man en trupp för botten 3

HV71 har väl ungefär samma trupp som förra säsongen, dock nytt ledarskap, hur mycket kan ledarna påverka här blir ju frågan?

MoDo har en bättre trupp än förra säsongen på alla positioner utom målvaktssidan som är densamma, inte så många nya spelare så övergången till år 2 bör vara relativt smidig i form av spelsystem, gruppdynamik etc.
MoDo bör kunna rulla vidare på fjolårets succésäsong, för det får man nog säga att det var för en nykomling.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Även mattias persson la fram det som ett utropstecken i sin nystartade podd vilket framstår som väldigt märkligt när det snarare borde vägas in som det största frågetecknet.

Det är inte som att kliva in i ett Skellefteå direkt utan ett malmö som inte heller rosat marknaden där flera spelare förväntas ta kliv.

Intressant att även madhawk och sanny tippar malmö så högt, resonemanget där måste vara att det bara kommer skilja ett fåtal poäng.

Men ändå rätt anmärkningsvärt, spontant känns det som har man har snurrat till det och övertänkt det där tipset rätt rejält för att malmö ska hamna så högt upp.

De körde ju en liten förpodd tidigare i sommar och där lät malmö som ett lag för 14e platsen.
Kommentera