1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728082

Sv: Apropå ingenting...
Wauzsig: Sanny skriver:

"Nu får Aagaard och Woods dock klara sig utan sin center Josh Dickinson som lämnat för spel i Rögle. Tanken är att Lukas Jasek, ny från Oskarshamn, ska fylla det tomrum som Dickinson lämnat efter sig"

Är det någon som tror man kan hitta en enda annan människa i hockeysverige som skulle säga att Jasek ersätter Dickinson?
Är Sanny så fruktansvärt arrogant att han inte bryr sig eller så korkad att han inte ens kollat upp MoDo??? Han låtsas ha sett LaDue, så hur kan han ha missat att redan vid värvningen av True, samt varenda ispass och match har True spelat bredvid Woods och Aagaard.

Snälla Sanny. Ta och försök att göra ditt jobb.
Jasek ersätter Ruohomaa och True ersätter såklart Dickinson på exakt alla plan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: såhär i efterhand spelar det ju ingen roll men när Oskarshamn trillade ur var vi väl många här inne som diskuterade vem/vilka som var tänkbara värvningar och då var väl Jasek ofta nämnd som en ersättare till Dickinsson? Då var nog förhoppningen att hinken skulle leta på en "högre hylla" efter en ersättare för Ruohomaa...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Dåligt av Sanny såklart, men jag tror inte det hade ändrat hans tips på modos placering.
Det är på isen det avgörs!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Sanny framstår som en clown i den där artikeln. 😂😂
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Av det jag sett hittills så tror jag True klarar av att ersätta JD iaf om vi bortser från målskyttet där JD nog var vassare. Har en förhoppning om det kan kompenseras av Aagaard och Woods kliver fram lite i den aspekten.
Kommentera