1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728085

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag var mer negativ, men det känns som du skriver som att True kan fylla skorna rätt bra. Hans skridskoåkning må vara lite kantig på kortare sträckor pga hans längd, men när han fått upp farten går det fort. Jag tycker att hans defensiv är bra och bara han tar för sig lite mer kommer det förhoppningsvis bli en rätt odramatisk övergång från Dickinson till True.

Frågan är bara varför Sanny skriver sådär? Jag tror ingen på hockeysnack skulle säga att Jasek ersätter Dickinson. Framförallt inte I sammanhanget Woods och Aagaard. Hur i hela friden kan Sanny tro det? Han borde väl kunnat kolla med precis vem som helst för att slippa framstå som att han inte ens försökt göra sitt jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

På ämnet så påstod Mattias p och hans poddkollega att rindell skulle ersätta Anton Lindholm.

Själv tror jag att tjomme och övriga corsi-gänget på leksandskontoret fnissar lite åt den jämförelsen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Sanny är i vanlig ordning så ignorant att han inte faktacheckar innan han skriver sina artiklar. Han måste ha sämst koll på MoDo av alla i hela hockeysverige
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Möjligen att han menar något i stil med att Jasek som tilltänkt förstacenter ersätter Dickinson som var de facto etta ifjol. Men klumpigt skrivet isåfall då han nämner Woods och Aagaard direkt före.
Kommentera