1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728107

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: Han får tippa hur han vill och jag tänker inte kritisera tippningen i sig. Mer att hans argumentation är lite märklig.

Det är många saker som är konstigt i sättet han resonerar, men en mycket märklig sak är att han tar upp vår dåliga defensiv och bygger tipset på den.
Samtidigt så tycker han att vi fixade till just den svagheten de sista 12 matcherna. Hur tänker han där? Att vi inte ska fortsätta som de sista tolv matcherna och återgå till det naiva spelet? Själv skulle jag väl tagit fasta på att MoDo ändrat i sitt defensiva spel och om man inte tror Karlin är fullständigt dum i huvudet så lär vi fortsätta på det sättet där vi inte släpper till lika mycket chanser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är väl utmärkt att vi är så nederlagstippade. HV skulle väl i princip vara med och utmana om guldet ifjol, var ju mest galne höken som stack ut hakan och sågade dem.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag undviker gärna att läsa "experternas" tips, av just den anledningen.
Man upptäcker bara hur dåligt pålästa de är. Eller jag läser dem med ett leende ska jag säga.
Ta tex Ollis inträde i Timrå. Jag vet inte hur många experter som trackar ner på att han är en finsk tränare, i sina krönikor. Och finska tränare lyckas ju sällan i SHL, enligt "statistiken".
Jag har hittat EN "expert", som insett att Olli är finsk medborgare, men hans hockeyfilosofi är nordamerikansk, inte finsk.
Det finns lika mycket finskt som svenskt i hans system isånafall.
Jag påstår inte att det blir bra för det, men det bevisar bara okunskapen, från de s.k. experterna.

Sen, om alla tippar ett lag i botten, så finns det kanske ngn sanning i det.

I övrigt så är det bara bra att slå underifrån, kan jag tycka.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vi har bokstavligen ändrat spelsystem till ett mer defensivt spelsystem, men det nämns inte i artikeln va?

Självklart många frågetecken från artikeln men samtidigt kan det inte vara lätt att göra alla nöjda. Fjorton lag i serien som ska analyseras.
Kommentera