1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728244

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Visst tippade Sanny er på 13:e igår? Eller såg jag så fel? Det kanske reviderades under gårdagen (jag läste på morgonen). Hur som helst, idag har den pajasen petat ner er till sistaplatsen och ersatt med Örebro.

Har personligen svårt att se hur ert lagbygge ska vara sämre än Örebros. Fungerar inte Karlkvist ser det nattsvart ut i Närke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
SuneMangs: Visst var det så? Är också säker på att vi låg på 13:e igår. Det är ju lite tråkigt med hockeyjournalistiken som ska inkludera allting; läs expressen & aftonbladet främst. Det blir så otroligt mellanmjölk och när man läser artikeln så dryper det bara om produktionskrav snarare än att de skriver någonting av innehållsvärde.

Om jag får tippa så tror jag att vi bränner minst fyra lag i tabellen; må vara lite önsketänk men jag tycker MoDo har mindre frågetecken än ett flertal lag i dagsläget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SuneMangs:
Egentligen så tänker Sanny i skikt, men håller med om att Örebro verkar vara på väg neråt. Malmö skall bli intressant tror heller inte de får ett lyft men kanske kompenseras den svagare topp de har med en större bredd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SuneMangs: Jag har väl också svårt att se Örebro eller Malmö före öss, men tippning är subjektivt och Sanny får såklart tro på vad han vill.

Tar man Örebro blir hans resonemang märkligt. MoDo har enligt Sanny ett bättre lag, men då alla andra lag också blivit bättre så hamnar vi längre ned. Som du är inne på. På vilket sätt har Örebro blivit bättre på papperet? Vi fick alltså lika många poäng som dem...

Jag hörde för övrigt på aftonbladet där Heino Lindberg säger att vi kan utmana kring plats sex om allt fungerar för oss och vi borde verkligen inte riskera kval sedan Norlinder kom in. Lite skillnad på hut man tolkar det där, men Heino har såklart också rätt till sin åsikt och kanske är han färgad av att hans AIK hade svårt mot oss i HA.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SuneMangs: Både Sanny & Johan säger att placeringarna 9-14 är oviktiga då de bara är att lägga in lagen huller om buller eftersom det är så ”tajt”
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SuneMangs: vi kommer inte ligga där nere. Märkligt att sportkunniga journalister bara letar namnkunniga. Inte lagmaskiner.
Kommentera