1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728252

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag är inne på samma spår som Sanny om Malmö. Jag har tippat dom tia. Smarta nyförvärv, så får dom ihop det på isen också så tror jag det går bra för Malmö.

Men ja, det kommer bli tajt i botten. Det jag tyckte var pajigt av Sanny var inte att ha er på 13 eller 14, mer fenomenet att byta plats efter publicering. Amatörmässigt. Lagt tips ligger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
SuneMangs: Jag tycker att Malmös strategi är minst sagt farlig. Man har värvat många spelare som inte lyckades förra säsongen, men som av flera bedöms att ha talang. Det är inte så att det är tänkt att vara "grädde på moset", utan de allra flesta av spelarna som var för dåliga ifjol förväntas bli mycket bättre i vinter.

Dessutom är det väldigt många nya spelare in och hög omsättning är sällan bra för ett lyckat resultat. För alla andra lag brukar det heta att det är en nackdel (lite som att det är en nackdel med utlänsk coach/spelare som inte kan SHL), men just i årets Malmö verkar journalisterna ha glömt det där. Där är det fräscht och spännande istället.

De minuter jag sett med Malmö på försäsongen har inte alls varit bra för övrigt. De och Örebro har snarare sett rätt usla ut och jag har sett två matcher med båda.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
SuneMangs: Sanny har oss alltid så långt ner som möjligt, det är inget nytt
Kommentera