1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728600

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: Makalöst usel match. Galet slarvig match från bägge lagen egentligen, vilket överlag gör det än värre. Ingen struktur i spelet och för mycket vilja att göra fräcka saker på egen hand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
KB: MoDo va helt klart usla idag! MEN, förra försäsongen va råkass och det gick ju rätt bra ändå!

När dom SM guldet så (har jag för mig) att dom va riktigt kassa! Alltså, försäsongen spelar ganska liten roll.

Tror att hela laget va omotiverat att köra idag. Nästan ingen publik, man väntar bara på att SHL ska börja. Man tänkte att man kunde laja till sig en seger som man gjorde sist mot löven, men löven va taggade och ville visa sina supportrar va man gick för!

Ser det som en smäll på fingrarna och hoppas Karlin och gånget får mycket video att kolla på! Hoppas (och tror) att vi får se ett helt annat gäng mot BIF.

Trevlig kväll!
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
KB: Slapp se eländet tack och lov. Men försäsong… andra resultat ikväll Linköping- Leksand 1-7 och Oskarshamn - Rögle 3-0 kanske kan få ner vårt höga blodtryck något 😅
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
KB: Det vi kan ta med oss från en sån här försäsong är att gubbarna i laget verkar i alla fall kunna måla. Både i 5 mot 5, men även i PP. Bara att se till framöver att vi ordnar upp defensiven för vi ska inte behöva släppa in mer än 162 mål som vi gjorde förra.
Kommentera