1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492476 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728627

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Sigge: Absolut hade jag varit mer orolig om vi åkt på en 3-0 förlust idag, men det såg spelmässigt verkligen allt annat än bra ut.
Jag kan ha lite överseende med att man kanske försöker göra en extra dragning ibland eller överspelar vissa situationer för att utgången kan bli snygg om den lyckas osv, men när vi inte kan slå en passning på 5 meter, hålla markeringarna i egen zon och spela med någon form av struktur så blir iaf jag förbannad.
Detta är en match där vi enkelt kunnat vinna om vi bara kunde sluta med allt slarv.

Nästa match hoppas jag vi börjar spela ihop alla tilltänkta backpar, hur kedjorna skall se ut vetetusan för idag hade man ändrat om lite och allt såg sämre ut, om det bara berodde på att ingen var intresserad eller om kedjorna inte funkade låter jag vara osagt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: Jag såg bitvis av tredje perioden och blev inte särskilt imponerad av spelet från något av lagen. Helt betydelselös match. Ingen vill köra 100% och eventuellt skada sig när det är så nära seriestart. Däremot så borde de spela med lite mer frenesi och vara taktiskt noggranna mot Brynäs i sista träningsmatchen.
Kommentera