1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492476 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728681

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Tarasov: 👍🏼

Nu var det en extremt dålig match att försöka urskilja något från, men vad är den samlade tanken om att byta plats på Ranta och Woods?

Jag vet inte om jag ens har en åsikt där, Woods var helt osynlig, Jasek slarvade enormt, Ranta var Ranta, Olofsson fick lite mera utrymme med puck men skapade ganska lite, LP var osynlig osv
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: Jag tycker förändringen i sig är positiv, men det går inte att dra några som helst slutsatser från igår. Ändå försöker jag få det till att Olofsson fick mer puck i uppspelsfasen än när Ranta är med och att Woods är mer anpassningsbar än Ranta. Dvs, Woods hittar vägar att komma till pass och avslut beroende på medspelarna, där Ranta mest vill vara fokuspunkten i kedjan på gott och ont.
Med True och Aagaard finns möjligheten att ge Ranta fria tyglar. Till och med tror jag att Aagaard gärna har mindre puck och får gå mot mål samt att True kommer täcka upp för sina yttrar oavsett vilka det är.

Dvs, jag är i grunden väldigt positiv, även om det skapar lite problem med PP då man förmodligen inte splittrar de två enheterna man använt på försäsongen.
Kommentera