1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492369 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729422

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: avgörs det verkligen på försäsongen? jag tror vissa här har ett guldfiskminne som drar så stora växlar av försäsongsmatcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
DrCox: Om det hade avgjorts på försäsongen borde ju Luleå oroa sig ordentligt med tanke på att Löven vann i dag. Och vi i Brynäs kan ju lägga ned direkt efter AIK-matchen vi förlorade stort. Klart att man vill vinna och se bra tendenser nu men vissa lag är bättre och mer taggade nu. Denna vinst (för Brynäs) kommer betyda exakt noll när serien sammanfattas ändå.

Tror det kommer se helt annorlunda ut när serien startar (för Modo och Luleå menar jag här). Det är väl ingen tröst (jag hade varit precis lika ledsen/arg som er efter en sån här förlust) men jag tycker inte Modo var genomusla i dag även om det rann i väg till 4-1 till slut. Tyckte det mer känns som Brynäs var mer påkopplade och sugna på att visa upp sig och att de hade lite mer att "spela för" även om det är en försäsongsmatch (detta borde ju ni känna av när ni var nykomlingar också). Brynäs har mycket mer att bevisa än Modo liksom tänker jag. 1-1 (första målet hade nog dömts bort för Brynäs i SHL) och det hade kunnat sluta med seger för Modo istället.

Sen är jag verkligen inte den som kommer säga att alla gör en bra match vare sig det är i Brynäs, Modo eller något annat lag vi möter om det inte är så. Men i dag kändes det mest som att Modo inte ställt in siktet (många skott utanför) och det i kombination med några individuella misstag gjorde det svårt för Modo att få till det.

Tack för god match och jag önskar er all lycka i serien (så länge det inte går ut över Brynäs).
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
DrCox: En sak är ju bra. Sämre än så här lär vi ju knappast kunna spela nånsin igen. Så när serien drar igång är vi bättre.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
DrCox: Om man vill vara bäst så måste man vara bäst i alla lägen, älska att träna, älska försäsong och älska att veta att man hela tiden har jobbat hårdare än alla man möter.
Just nu verkar många tycka att det är ok att glida runt på träningarna, som ikväll!
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
DrCox: Är väl ingen som påstår att det avgörs här? Men fortfarande får det inte se ut som det gör i denna match. Genrep inför seriestart och det ser ut som att gubbarna inte tränat en dag ihop
Kommentera