1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729625

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
KB: FAST i realiteten hade vi 7 träningsmatcher då matchen mot Sundsvall ju hade många utfyllnadsspelare. För övrigt är ju 2 av matcherna mot längre motstånd orsakad av att vi deltog, och vann SCA-cupen. Sen är det ju mycket rimligt att vi matchar Östersund med tanke på att det gynnar oss med ett allsvenskt lag i vårt närområde samt att vi i Norrland bör hålla ihop - Tänk på att t ex Skellefteå ofta spelade matcher mot oss när vi låg i allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Jan-Erik : Ja, men de flesta kan räkna bort en match på det sättet. Luleå hade sju försäsongsmatcher varav en var mot Boden. Malmö mötte Visby/Roma. Brynäs har väl den där Svart mot Vitt på försäsongen. Vi (tillsammans med några till) är i överkant gällande antalet matcher och motståndet lämnar en del att önska. Vi är inte tvungna att delta i SCA-cupen även om man skulle kunna tro det.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Postade samma inlägg i Brynäsboken, men vill även lyfta fram det här inne också för för er som inte läser hos oss så ofta.

Jag tycker det var jävligt snyggt skött av majoriteten av bägge böckerna ikväll. Inget större trollande, bortsett från ett fåtal individer. Det är den här nivån vi bör ligga på hela tiden. Det har varit väldigt mycket lågstadie i sommar. Ser försiktigt fram emot när SHL-säsongen börjar och hoppas alla fortsatt kan hålla en bra nivå när man gästar varandras böcker.

Tack för ikväll alla inblandade.
Kommentera