1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729660

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Tror det är en undermedvetet grej att man vet att det inte räknas på riktigt varpå man kanske inte laddar den sista dm in mot sargen eller täcker skott med pungen.
Minsta lilla off du är blir ju spelt lidande. Framförallt när det går så fort idag.

Och det behöver inte vara medvetet, men det är ju svårt att komma ifrån att resultatet inte räknas. Och är det något vinnarskallar drivs av är det resultatet.

Sen är det som sagt olyckligt för man missar en chans att spela sitt spel när det inte går på 100% och passningarna går 1dm bakom osv.
Eller är vi inte bättre än såhär. Tiden får utvisa. Vi är inte SAIK eller FBK, vi kommer troligast tillhöra nedre halvan och göra skit matcher nu och då. Men aldrig förstått mig på dom som gräver gravar innan säsongen ens börjat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Monno: Samtidigt gäller den bristande motivationen ju alla lag, blir oroad när man inte ser harmonin i Modos lagbygge. Vi var numret mindre både mot Brynäs och Timrå, stundtals utspelade faktiskt och de ska vara våra bottenkonkurrenter. Det enda positiva är att jag sänkt förväntningarna och allt över kvalplats är en stor bonus. Imponerad över optimisterna härinne och hoppas ni får rätt.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Monno: Karlin kändes rätt uppgiven efter matchen igår, tror inte alls han är nöjd med utveckligen.
Matchen igår var bättre än den mot Björklöven men det är fortfarande väldigt många bitar som inte fungerar var väl hans samlade intryck sådär direkt efteråt.
Kommentera