1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492440 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729704

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Visst finns det perioder där Modo gjort några bra byten men överlag tycker jag det varit riktigt uselt under 3 sista matcherna, Timrå matchen såg jag ej.
Gårdagens match var inte katastrof och hade sina positiva glimtar, men över 60 minuter är Brynäs bättre än Modo på precis allt och det gör mig orolig.

Jag vill inte tänka på pressen som kommer uppstå om Modo startar med 3-4 raka torsk och spelet fortsatt är riktigt svagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: "Jag vill inte tänka på pressen som kommer uppstå om Modo startar med 3-4 raka torsk och spelet fortsatt är riktigt svagt."

det är upp till oss själva att se till att det inte blir panik. modo är en väl fungerande klubb där vi kan tackla motgångar utan att det blir press eller panik. vi tror på våra ledare, våra spelare och planen oavsett start. vi skriker inte efter tränarbyten, vi behöver inte byta kapten under säsong som andra krislag gör. vi kämpar på i lugn och ro och det slutar bra :)
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: Samtidigt. Brynäs är inte bättre än att vi definitivt borde ha bra chanser att vinna om vi kommer upp i den kvalité vi rimligen har material för.

Det är tur vi har den ledning vi har. Jag tror inte man kommer få panik om det börjar dåligt, utan man fortsätter nog lugnt och metodiskt mot att få ordning. Ifjol när de såg som tyngst ut, så gjorde man metodiskt anpassningar i spelsystemet som ledde till 20 poäng de sista 12 omgångarna.
I Västervik hade väl Karlin en massa förluster på raken, men ändå var det ingen panik. Man fortsatte jobba i det tysta utan svarta rubriker i media eller de tecken på att man skulle sparka tränare eller dylikt.
Kommentera