1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729982

Sv: Apropå ingenting...
OveJärnkrok: tanken va att han skulle stå framför mål i pp men det fick ändras på då man inte såg målet.för han va för bred :)
Nä men han är den enda i ligan som kunde sätta samtliga motståndare på plats. Han va inte där för sin skridskoåkning. Det har vi haft många andra som toppat ligan på sina fartresurser istället genom åren. Erkänn att han va en frisk fläkt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
All respekt till folin men jag förvånas ändå lite över hur han i poddar beskrivs som en "väldigt bra allsvensk back" och man målar upp det som att han mer eller mindre kommer ge västerås ett spelmässigt lyft.

Bara jag som inte tror han kommer lämna något större avtryck? I synnerhet inte i ett lag som Västerås som aldrig verkar få till det.

Jag jag tänker efter har man nog nämnt folins namn fler ggr än komarek när VIK kommit på tal...

Gissar att man inte kommer nämna folins namn en enda gång under säsongen då han inte är en spelartyp som direkt utmärker sig åt något håll.

Känns inte som att sättet man pratar om honom inför säsongen står i proportion till hur (lite) man kommer prata om honom under säsongen.

Som sagt all respekt till folin och han blir säkert nyttig för vik men känns som att man pratar om honom lite slarvigt för att han kommer från SHL.
Kommentera