1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2730141

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ingen spelare tillför skadad men oklart varför du fokuserar på att Djoos är skadad i några veckor när man diskuterar backförvärven. Det är sånt som händer, dessvärre kommer även Modo att råka ut för skador. Att Djoos är skadad för tillfället förändrar knappast faktumet att han är en kanonvärvning med SHL-mått mätt.

Om Rundblad senaste säsonger hade bestått av 48 SHL-poäng och Stanley Cup-seger så hade han onekligen varit Modos bästa back. För ett år sedan flödade ju aggressionsutbrotten när jag påpekade att han förmodligen inte längre har samma offensiva skills, då blev jag idiotförklarad med motiveringen att Rundblad minsann hade haft en extremt defensiv roll i Liiga och skulle få en offensiv utväxling i Modo igen. Nu ser jag ingenting annat än skäll om karln.

Givetvis är Norlinder och Winberg spännande värvningar men att redan nu konstatera att de kommer kunna hålla en jämn hög nivå i SHL är väldigt märkligt när de ju aldrig har gjort förut i SHL eller motsvarande nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja:
Nej du överdriver angående aggressionsutbrotten ungefär som när du påstår att du blev ifrågasatt för att du så klokt påpekade att det inte var säkert att Bernhardt skulle vara en toppback i SHL. Vilket knapppast de flesta modoiter trodde.

För vi en dålig säsong så gissar jag att vi får en repetion av dina kloka tankar, samt återbesök av en del andra.
Kommentera