1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2730152

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Om du hade läst vad jag skrev, så hade du redan sett mitt svar kring Sannys utspel om Schroeders lojalitet: ”Schroeders karaktär är ingenting som jag har en uppfattning om, men i gårdagens träningsmatch var det bara spelare i ett lag som visade prov på dålig karaktär. Det laget var inte Brynäs.”

Tycker det är märkligt att utkräva svar från mig eller andra supportar kring en spelares lojalitet. Karln har varit i Brynäs under några månader och som supporter har man ingen djupkunskap om spelaren, så fattar inte hur man ska kunna ha någon tvärsäker åsikt om en sån sak. Mina åsikter handlar om hur han har presterat under försäsongen vilket baseras på egna observationer.

Rent allmänt. Precis som du säkert är med Modos nyförvärv är jag beredd att ge alla nyförvärv en ärlig chans. Oavsett vad Sanny eller någon annan säger i en podd. Hörde några snacka ner Jasek rejält i en annan podd, men tycker det är mycket mer intressant vad ni tycker om hans prestationer än vad några poddare surrar om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Fruktansvärt tröttsamt att du vrider in precis alla diskussioner till att handla om nån jävla brunäsare absolut ingen är intresserad av.
Vem fan är intresserad av Shroeder och Djoos härinne tror du?
Sitter du och runkar till er laguppställning och känner dig nödd att tvinga på oss andra dina funderingar kring ditt lag?
Finns en bok där du också är moderator som säkert tycker dina synpunkter är intressant. Dra dit.
Kommentera