1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2730459

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Lustigt hur vi kan se saker å ting så olika. Tvärtom ser jag Södergran som en spelare som då och då kommer in i det berömda "stimmet". Han snittade väl en poäng per match i början av SHL och gjorde knappt en enda poäng de sista 40 omgångarna. I grundserien av HA vara han långa stunder helt osynlig, för att sedan göra 12 poäng på 17 matcher i slutspelet.

Tror mycket handlar om självförtroende. Med lite bättre självförtroende har han all kapacitet att bli en "Ranta light".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: "gjorde knappt en enda poäng de sista 40 omgångarna"

Om det är så länge mellan poäng streakerna ja då hör han nog hemma i en fjärde femma.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Jag tycker Södergran har mkt men kanske saknar den offensiva spetsen, lite vassare skott så gör han 20 mål.

De matcher han var borta tyckte jag vi blev markant sämre på att ta oss ur egen zon och in i anfallszon. Tror också att Södergran är en typ av spelare vi dumpat för 10 år sen för att i princip värva motsvarande. Ser utveckling i honom även om det nu inte skulle bli en poängkung
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tjenare på er! Har just nu "Höken" på tråden där jag konfronterat honom om varför experterna svamlar om att år två ska vara så förbaskat svårt. Har skickat statistik och "Höken" tycker detta ser intressant ut... Jag undrar därför - har ni på rak arm en artikel eller videoklipp ni kan länka till där någon expert uttalar sig om "det svåra andra året i SHL"? Jag har ett klipp på Almen som TV4 la ut för någon dag sen, har ni fler?
Kommentera