1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2730554

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: När Jason Alxeander skulle spela George visste han inte vem han skulle basera rollen på. Sedan visade det sig att det är rätt mycket baserat på Larry David som skrev serien tillsammans med Seinfeldt.

Jason tyckte att det var osannolikt att han verkligen skulle hamna i de situationer hans rollperson gjorde, för vem fan göra sådana korkade saker.

Det där avsnittet var gjort efter att Larry David blev irriterad och sade upp sig från Saturday Night Live genom att gå omkring och förolämpa andra. Han vaknade upp dagen efter och ångrade sig ordentligt och tänkte att nu får jag söka nytt jobb.

Han ringde verklighetens Kramer som gav rådet. "Gå tillbaka på jobbet på måndag och låtsas att allt bara var en skämt. Skäms ingenting utan låtsas som allt var planerat."

Sä, jo, det som mycket annat är verklighetsbaserat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag har själv rage-quittat från en toxisk arbetsplats utan att ha någon plan för framtiden och det är bland det bästa jag har gjort. En av få gånger i vuxen ålder då jag verkligen känt mig fri. Veckan efter var förmodligen den bästa i mitt liv, sova ut utan att ställa klockan och vakna till fåglarnas kvitter.

Är man inte 100% säker på att få ett nytt, bättre jobb kan det nog dock snart vändas till ångest...
Kommentera