1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2730800

Sv: Apropå ingenting...
Monno: En sak som retar mig är när media hela tiden säger i år finns inga räddningsplankor som IKO och ibland avses också HV. Men ingen hade tippat att IKO eller HV skulle få kvala. Hur fan kan de då vara säkra på att inget lag gör en skitsäsong???

Sedan lyssnade jag på Kempispodden med LaDue den här gången. Han verkar som alla spelare mediatränad, men också väldigt ambitiös. Något som var ganska tydligt är att han sätter störst fokus på att sköta defensiven. Han följer gärna med upp i anfallen, men det är defensiven och att sätta stolthet i att sköta den som han känner mest för.

Tyvärr lyssnade jag också på Nedsläpp med Adam. Fy fan vad dålig programledare han är.
Ett par saker som verkligen stod ut vår nu när han skulle intervjua sina två gäster så kom man in på vilka två lag som skulle få kvala. Man kom överens om att Örebro låg lite skrynkligt till.
Då nämnde en av gästerna Brynäs med motiveringen en åldrande stomme och många hemvändare som kan känna väldigt stor press om det börjar dåligt. Dessutom har det varit lite turbulent i föreningen några år.
(Lägger ingen värdering i det och det är inte min poäng här.)

Då kommer Adam in och i princip dömer ut gästen med att HV sades vara en riktigt bra nykomling, men Brynäs var någonting helt annat och insinuerar att tippningen är korkad då Brynäs kan komma sexa. Sedan avslutade Adam diskussionen innan någon annan han säga bemöta det eller ge nphot annat tips.

Sedan i fantasydelen dömde han ut en av snubbarnas lag med att det måste vara det sämsta fantasylaget. Precis efter att snubben erkänt att han brände sina sista 4,5 miljoner på en 13e-forward säger Adam. "Du måste va40 miljoner kvar nu då". Inte på ett skämtsamt sätt ens, utan bara rakt upp och ned.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja IKO tippades väl att bli topplag nästan? Och HV likaså...
Det var ju vi som skulle vara stryklag. Men i år har vi inget stryklag att bli räddade av?
Än fast Örebro känns lika stabila som ett korthus t.ex. är det otänkbart att dom "bryter ihop" i år t.ex?

Jag är väl inte övertygad om att vi har en supertrupp, men jag har våra förhoppningar till att vi är en stabil och sund förening. Och det brukar löna sig i längden.
På något vis känns det tryggare när vi i år värvar en okänd AHL back i LaDue än när vi för 10år sedan värvade etablerade SHL stjärnor...
Kommentera