1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492468 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2731338

Sv: Apropå ingenting...
Specter: ” med ditt resonemang kommer Luleå att hamna på 13/14-platsen. De hade väl 5 raka torsk nu på försäsongen.”

Hade Huge varit här inne så hade han gnällt på er läsförståelse 😉 Jag skrev inte att resultatet var det viktiga under försäsongen utan hur spelet ser ut. Vinna kan man lyckas göra ändå, det är ju ni ett gott exempel på.

Men ser spelet ut som skit de sista träningsmatcherna så tror åtminstone inte jag att det ser kanon ut när serien startar. Det finns ingen knapp att trycka på så…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Kan absolut betyda något, men behöver heller inte göra det. Det som är grejen med försäsong. Många parametrar under den perioden som inte kommer motsvara grundserien. Annat sorts motstånd, spelare som vilar eller är på uppdrag, mer ”rutinerade” spelare som tar det lugnt samtidigt som yngre förmågor eller spelare längre ner i hierarkin som har mer att bevisa. Varierat fokus på systemet beroende på var man är i processen. Det kan ju knappast vara nyheter?

Vi har haft spelmässigt bedrövliga försäsonger som inte har speglat själva säsongen. Detsamma går att säga om det motsatta. Allt i varierande grad såklart.

Tänker inte sitta och fundera allt för mycket på andra lag, men vågar nästan säga att samma sak går att säga om de flesta andra. Inklusive Brynäs.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Exakt som ifjol menar du?
Såg ut som skit sista matcherna innan premiären för att sedan vända på en femöring när intensiteten höjdes
Kommentera