1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494276 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2732065

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Gavelo: Jag vet inte vad jag ska säga förutom att det låter som att du sett en helt annan spelare. Såklart svårt att dra några slutsatser av försäsong, men jag tycker inte man sett någon större skillnad i hans spel från förra säsongen. Framförallt har han haft stora problem med puck och passningsspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Givetvis svårt att bedöma från träningsmatcher som du säger men Jag tycker det bitarna du nämner är det som blivit avsevärt bättre, och uppenbarligen anser väl coacherna att han bör vara det lämpligaste alternativet i dagsläget.
Tex så har han i matcherna skyddat väldigt mycket puck offensivt och ”vårdat” den just för att inte dra på sig turnovers något MK påtalat varit modos statistiskt största problem.

Jag hade hoppats att Olofsson skulle varit ett bättre komplement men då han haft stora problem att komma in i spelet så kanske det är bra att man gör såhär.

Jag vill poängtera att jag inte tycker TN levt upp till förväntningarna men som komplement till Jasek och Ranta så är han nog det bästa alternativet tsm med Mc
Kommentera