1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494293 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2732142

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Gavelo: Aldrig varit en poängspelare? Han har varit en poängsspelare hela juniortiden. 21/22 gjorde han även 9 mål för Frölunda som 19-åring vilket är en otroligt bra bedrift som rookie. Producerade även helt okej hos oss i HA. Vet inte riktigt var din gräns går för poängspelare. Sen all respekt för att han är mer av en framspelare än en målgörare kanske, men att han blir frustrerad av att han inte är med och hjälper laget i produktion säger det mesta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Jag håller inte alls med att han är en poängspelare, visst gör han en del poäng men det är ju inte direkt för att han är en offensiv klippa utan mer för att han är en bra hockeyspelare, men det finns många som gör fler poäng.
Dock är det ju inte därför han spelar med Jasek och Ranta, han spelar där för att om något kunna ta ett visst defensivt ansvar och sätta upp under här fallet Ranta.

Visst hade det varit kul med LP i den rollen men då skulle dom vara för framåtlutande och vi skulle förmodligen få stora problem med spelvändningar och mål i arslet
Kommentera