1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2732721

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
snowden: Nieder har varit urusel, men jag tänker inte klandra någon då det är uppenbart att linjerna i spelet inte sitter.

Karlin och Gradin undslipper precis all kritik eftersom de förvandlade oss från ett bottenlag i HA till ett SHL-lag, men det här är inte bra nog. För några veckor sedan gick man ut med att man har stort förtroende för Rundblad som kapten, att han vet vad som krävs yada yada yada, nu är han helt plötsligt utanför laget. Man drar igång en insamling för en back som rankades som den nästa sämsta AHL-värvningen i serien av Hockeylabbet och matchar honom i ett förstabackbar, samtidigt som man skeppar Berg, som hade näst bäst +/- i hela laget förra säsongen.

Man stökar om i precis alla kedjor inför premiären. Det enda det signalerar är att det inte fanns någon tanke med hur laget byggdes.

Jag tippade MoDo lägre i år än förra året i mitt tips, men att det skulle se så här illa ut hade jag inte kunnat drömma om. En av de sämsta perioderna jag har sett av ett lag i SHL på flera år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Bad_Brett: nu krigar vi i andra💪
Kommentera