MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733081

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Enda positiva jag ser av denna match är att man ligger lika med skotten, sluta skjut på målvakten så kanske det står 5-5 nästa match.

Det där bortdömda målet tycker jag är riktigt mysko men har ingen betydelse i långa loppet då man förlorar denna match oavsett hur bra det går resterande 10 minuterna

JoakimE:
Jag tycker det är viktigt att man är med där iaf, sen är det en sak att få tryck när man ligger under med 0-3 osv. Tycker även att PP sett rätt bra plus även för Norlinder som med puck är lite bättre än jag trodde. Iaf är det intrycket i den denna match