1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494323 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733369

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Bilyaletdinov: Jag frågar gärna Karlin hur tankesättet är där, med att fortsätta ge vissa spelare chansen gång på gång oavsett hur dåliga de är, samtidigt som han minskar speltid på någon som LP som i princip är gjord för att kunna göra allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Var på plats i Örebro, och om några från Lumberjacks är här inne och läser vilket jag är övertygad om, så...Först av allt, ni höll igång jäkligt bra men...Sluta med dessa patetiska hata ramsor och ännu värre, Karla är en h*ra, så otroligt omoget och så jävla tramsigt. Antar att en del i klacken tycker det är coolt, men nej, bara ett tecken på omognad och brist på respekt. Skulle ni bara kunna hålla er till att hylla MoDo så hade det blivit så mycket trevligare, något att fundera på kanske.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: ”MoDo förlorade premiären, supportrarna var dock glada innan matchen startade”

Logisk mening av Mr.Svensson på ÖA
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Det är väl just därför han är prisad som en av Shl’s bästa coacher som han kan göra dessa bedömningar bättre än lönnfeta soffliggare som aldrig varit aktiv själv och sitter bakom ett tangentbord och tror att man är världsmästare.


Obs.
Jag säger inte att just du är lönnfet eller att du aldrig själv varit aktiv, men förvånansvärt många med starka åsikter som dina är just från denna typ av människor!

Karlin vet vad han gör!
Kommentera