1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494315 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733487

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Cheese: Ja det är ju vissa som gärna gräver djupa gropar direkt det går emot. Helst för att kunna säga "vad var det jag sa" tror jag. Varit samma sak i alla år.

Det är en match av 52. Lugna ner er. Klart det inte såg bra ut men vissa behöver verkligen andas ett par andetag...

Inget löser sig av panik och göra om allt i hela laget/föreningen så fort det går emot. Det har vi testat och då hamnade vi i HA och var nära åka ur där också.

Sen finns det vissa vars favoritspelare inte får spela så mkt som man vill och då är allt åt helvete därför.

Jag känner att HA var kul för där vann vi. Nu är vi i SHL igen, som bottenlag likt typ 70% av alla säsonger vi spelat där, det har väl sin charm det också antar jag. Men vi har en tränare vi nog alla känner förtroende för och då får vi lita på att han gör sitt bästa för att få ihop detta och göra oss till ett vinnande lag.

Jag håller med, såg inte hela med typ 65% lite flyktigt och det var inte så jävla illa hela tiden, eller defensivt var sådär men offensivt tycker jag vi hade ett gäng bra stunde, men det där sista lilla saknades. Och på denna nivå duger det inte tyvärr. Men hoppas vi kan skriva på lite till Malmö och göra det bättre!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Monno: Tyckte att det såg helt förjävligt ut idag och jag tänkte länge att det var den sämst insatsen jag någonsin sett. Sedan påminde någon om Hockeyallsvenskan. Omgång 3 i Hockeyallsvenskan 2021-22, Mattias Karlins tredje match som tränare för MoDo:

Tingsryd-MoDo 5-0.

Vi slutade tvåa i grundserien den säsongen.

Ja, man måste ju försöka vara positiv. Denna match är ingenting mot de bottennapp vi hade under åren i Hockeyallsvenskan.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Monno: Vinst mot Malmö och allt är förlåtet. Förlitar mej på att vi har en fortsatt stabil organisation, så ingen ko på isen innan 5 raka förluster
Kommentera