1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494315 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733526

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Gavelo: Självklart gjorde vi en succésäsong ifjol utifrån förväntningarna, men det tar inte bort faktumet att vi var ett bottenlag som hade en till stor del tuff säsong på grund av att de andra lagen var så mycket bättre. Sen ska det sägas att Hinken kom sent in i lagbyggandet osv, men några värvningar gick inte hem och hittills har vi inte fått de svar vi hade velat på nyförvärven. Tyvärr
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Modo har värvat okej utifrån förutsättningarna men vi kommer inte vara ett lag för slutspel om vi inte överpresterar spelmässigt.
Jag har Modo på 13e plats vilket ändå känns rimligt fast i underkant.
Som du säger så har MK inte fått svar från egentligen några nyförvärv förutom kanske Ladue och Winberg, men övriga letar fortfarande efter formen och vi får nog ge dem lite tid.

Den enda spelare jag känner mig tveksam till på förhand är True, jag tycker inte det är en tillräckligt skicklig spelare för att leda en 2:a kedja, speciellt inte offensivt, men som med det övriga nyförvärven så måste han få tid att komma in i grejerna.

På Torsdag räknar jag med en ny förlust och även match 3, sedan tror jag vi tar våran första poäng, ungefär så höga är mina förväntningar.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan:
Det blir ingen utbyggnad av Timrå Islada på en tid framöver.

Det brinner i Plywoodfabriken i Hassela nu!
Kommentera