1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494293 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733658

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
erjo: Jag vill bli av med Niederbach nu, ja. Men det är inte föräns nu. Fram tills nu har jag önskat att Niederbach ska hitta hem till den spelaren han varit i junioråldern. Jag om någon ville sedan långt innan han kom hit att han skulle komma till MoDo då han är en av de bättre juniorerna som fostrats från Ö-vik. Att du tror att jag missnöjd över honom pga att ”han tar minuter av LP” blir så otroligt löjligt då alla sett hur Niederbach har spelat senaste året.


Sen är det inget nytt att jag är ansiktet utåt för negativitet på HS trots att jag i går var betydligt mindre negativ än Törna och Bad Brett bl.a.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Såååå negativ är jag ändå inte, president i pessimistiskakamratskapets pessimistförbund kanske jag är dock.

PPKPF 👍🙏
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: så vadå, du gav Theodor en match pp bortaplan mot ett tvärhungrigt örebro? generöst. tyckte att han gjorde bort sig på interferancen och nån grej till utöver det va han väll halv ok. att folk inte vrt vart dem ska åka å att det blir en domonoeffekt av dåliga beslut landar hos karlin. all kärlek till karlin, men han kansle vridigt för mycket på allt och ska hitta viljan att anfalla och ha puck ( som vi är bra på ) istället för att ha "överfocus" på spelet utan puck. det ser för komplicerat ut. och sen vill jag lägga till att rundblad va inte med igår men jag såg 10 ggr där vi kastade puck in i eget slot ändå. mby its a we problem
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: om inte annat så visar det ganska klart att vi alla har våra favoritspelare som vi inte riktigt klarar att se nyktert på - gavelo och niederbach, du och lp, bad brett och wilma, jag och jasek. och att vi alla har spelare vi tycker mindre om och inte heller ser nyktert på

något att ta med sig när man sitter och skriver och analyserar och kanske ta sig en extra funderare på om ens sedan tidigare åsikter färgar.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Oliwer Kaski och Oscar Fisker Moelgaard borta 6 respektive 8 veckor för HV. Bra nyheter för oss.
Kommentera