1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494275 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733782

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
biff1: Det handlar inte om något snitt. Nu säger du ”någon enstaka” och fem stycken är inte någon enstaka. Nu helt plötsligt säger du ”samtliga sajter som jag hittade” men sa du inte att du också hittade dem från EP? Just det faktum att det går att ranka spelare i en förstarunda utan A-lagsspel är ett bevis på att det är spelaren som står i centrum och inte ledarna. Sen att det är ett mycket gott tecken att spela i A-laget är en annan sak. Har låtit på dig som att det inte är aktuellt med förstarunda öht då Milton inte lär spela med oss i år.

Att ha mindre sannolikhet är inte samma sak som omöjlighet. Faktum är väl att det är väldigt många hockeyspelare i dag som är under 175 cm. DeBrincat i Detroit är ett bra exempel och även någon som Zetterberg modellar. Det är helt orimligt att låta någon som är sämre i alla kategorier gå före endast för att den är längre. Tyvärr är det verklighet.

Och att skada sig, anser du på allvar att det alltid ligger på spelarens ansvar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Alltså det är bara så det är. Jag vet inte varför du är så ledsen över det. I basket letar man också folk som är långa. Är du inte runt 2 meter får du det svårt där också.

Försök leta någon i draftlistan 2024 med samma storlek som honom. Jag tror inte det finns någon.
Kommentera