1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494401 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733938

Sv: Silly season
Peja: Vet inte vad han kostar då jag ofta är lite försiktig gällande journalisters uppgifter, men det är klart att han blev dyr när vi skrev med honom inför förra säsongen. Det kryllade inte av spelare vid tillfället så vi ville nog ha en rutinerad.
Helt klart är väl att med facit i hand så hade vi kunnat hitta någon mycket mer kompetent för den slanten.

Nu i sommar känns det som att det kommit loss betydligt fler spelare, men förstår inte hur. Det är liksom samma ankdamm fortfarande, så hur kan det finnas fler lediga nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag har hört att det blev spelarnas marknad under och åren efter covid eftersom många nordamerikanska spelare som annars kanske hade gått till Europa valde att lägga av. Och att det fick följdeffekter för marknaden i Europa. Har dock inget sätt att bevisa det påståendet på.

Rundblad var en logisk värvning. Det konstiga är att ni har kvar honom som kapten och inte verkade försöka skeppa honom under försäsongen. Ni har ju en spelare som Norén och tidigare även Berg som kostar/kostade mycket mindre och som också är fullt kapabla breddbackar, skulle jag tro. Nu sitter ni ju i en lite svår sits med Rundblad.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Det är inte så långsökt att tro att vi får skada mer än en på backsidan, så att släppa honom utan eventuell ersättare känns lite riskabelt kan jag tycka. Även om han i nuläget inte går in på 6 backar.
Kommentera