1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2734082

Sv: Silly season
Majbrasan: Hela poängen med att vara på ett ansvarsområde inom elitsport. Widebro i detta fall, är att få föreningen att jobba på ett metodiskt och hållbart sätt för att kunna göra sig själv ersättlig. Han tog uppdraget som Ordförande direkt då vi åkte ur SHL i vårat sämsta skick. Och nu lämnar han klubben till nästa Ordförande i bästa tänkbara skick. Han har satt ett sätt att jobba på i föreningen rent ekonomiskt. Som är hållbart och strukturerat. Att vi har 3e bäst ekonomiska resultat i SHL. Är ett resultat av detta hållbara sätt.

MoDos styrelses uppgift är att tillsätta någon som kan bibehålla denna identitet. Och självklart komma med sina egna idéer. Men fortsätta på samma riktning MoDo som förening tagit de senaste åren.

Widebro skulle ändå någon dag lämna sin post. Och han lämnar nu över ansvaret när klubbens ekonomi är i bästa möjliga skick.

Så ja det är tråkigt att han lämnar men det ska inte vara någonting vi MoDoiter grubblar över!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
wesslan: Exakt. Klokt av Widebro att lämna nu. Han kommer alltid vara hågkommen för den som fick ordning på ekonomin och tog modo till shl. Detta oavsett vad som händer i framtiden.
Kommentera

Sv: Silly season
wesslan: Widebro har varit VD. Det är Ulf Strinnholm som är ordförande (för styrelsen).
Kommentera