1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2734714

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Roller eller inte Niederbach är för dålig med pucken. Det som är problemet. Jag har även upplevt honom som oseriös på match. När han drog på sig den där utvisningen tidigt i förstaperren i lördags och satt och flinade i båset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Tycker det är skridskoåkningen som är det stora problemet. Han har haft problem med det enda sen sin hemska skada. Har knappt blivit bättre på rören sedan dess och det är några år sedan nu. Det är lite som med O'Regan alla kunde se att han hade hockey i sig men han kunde inte skapa någon som helst separation mellan sig själv och motståndare och blev därav uppäten. Är samma sak med Niederbach.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag håller inte med dig, Niederbach har under delar av fjolårets säsong samt under denna försäsong varit väldigt pucksäker, däremot har han varit sämre i placeringsspelet i egen zon och missat en del i försvaret, något jag tycker han städat upp rätt bra sett till det 8 försäsongsmatcher han spelat.

Det finns en anledning till varför Karlin använder honom och det är för att han är en av få i laget som kan behandla och hålla puck, speciellt på små ytor, han är en av få som klarar av att kontrollera och diktera spelet vilket skapar möjligheter för lagkamraterna.

Sen ska man komma ihåg att han har mycket att bevisa fortfarande då han tyvärr spelar med för små marginaler ibland, men att ställa honom utanför laget är kontraproduktivt i dagsläget.
Karlin behöver inte ha bråttom med LP, han kommer få sina chanser, han kommer bli en stjärna på sikt.

Det är min åsikt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Om Timrå nästan säljer ut hemmapremiären i papplådan dagen innan löning, så kan man väl hoppas på att Hägglunds blir sprängfyllt på hemmapremiären en dag efter löning?
Kommentera