1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2734810

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jennifer Engström på Expressen går ut och säger att vi ”pissar på Rundblad gentemot resterande trupp och så” när vi petade honom i lördags. Hon verkar tycka att det största problemet är hur resten av truppen reagerar. Herregud
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: För att påminna så var det även fröken Engström tillika timråälskaren som i sändning för 3 år sedan tyckte att Modo borde lära av Timrås organisation ”Stark ekonomi, bra förening och man får hem många hemvändare” under en diskussion där hon tyckte att Timrå var en kandidat till Sm guldet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Visar på okunskap i fallet.
Givetvis är det konstigt att en spelare med C på bröstet blir petad. Men han har ju samma krav på sig som alla andra, han får ju t.o.m. högre krav på sig eftersom han är kapten.

Alla som följer Modo har sett att han inte presterat i enlighet med förväntningarna.
Sen har det varit toppar och dalar i spelet som det är för alla spelare men jag tror nog att vi alla kanske förväntat oss en högre lägsta nivå i spelet.

Att JN får komma med som 7e back istället för DR ser jag inte heller några konstigheter med, JN har betydligt mer att lära och tar nog åt sig mer av en sådan roll jämfört med DR som besitter en mycket större rutin.

DR kan istället som han gjort inse att han inte presterat som förväntat och stanna hemma och träna extra på is med juniorer eller i gymmet.

Tycker det är otroligt roligt att vi har den här konkurrensen i försvaret och att det är spännande att följa vilka beslut som Karin, Holmström och Sundell tar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: var har hon skrivit det?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Märkligt uttalande. Är alla som inte får speltid pissade på?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: snark..., dag 362251 och alla "media profiler" snackar fortfarande om petningen 🥱🥱🥱allt för att jaga klick
Kommentera