1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2734845

Sv: Apropå ingenting...
Tittar: Det konstiga är ju att man väljer att sätta ett C på en spelare som man säkert vet står på gränsen till att spela. Ett C vill man ju ända ska var en spelare som kommer att spela så många matcher som möjligt. Spelaren gör ju ingen nytta när han sitter på läktaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: Joo förstår att det ser konstigt ut att man väljer han som kapten. Även liknelsen med Wahlberg som också var på gränsen när man tog bort C:et från honom ifjol.

Jag tror det varit öppnare detta år i hur man skulle ställa upp försvaret, och tänkt att DR haft bra chans på topp 6 roll. Sen var man nöjd med hans ledarskap under föregående säsong och därav valde man att fortsatte man med honom.

Wahlberg tror jag inte att man såg på samma sätt att han skulle kunna slå sig in på 6 backar ens.
Man hade Bernhardt, Näsen, DR, Rubins, Berg, Brickley och Folin som man rankade före. Wahlberg fick också ut i början av säsongen förra året och sa att hans nivå inte varit okej. Han blev utlånad och kom tillbaka och gjorde det godkänt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp:
Där håller jag med dig och jag tycker att det var ett rätt jävla obegripligt beslut (inte själva petningen) som har lätt till den här uppståndelsen. Ett självförvållat energiläckage.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: Ja, det är egentligen det enda märkvärdiga med hela situationen. Tar för givet att det måste ha funnits röster från gruppen som manade på att han skulle fortsätta bära kaptensbindeln. Obegripligt annars.
Kommentera