1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2734864

Sv: Apropå ingenting...
Tycker mest det är komiskt att det har tyckts att runbland är på gränsen och det har tyckts att han ej går in på topp 6 stundtals och nu när han får vila blir det ett jäkla liv för att han får stå på sidan en match😅 men visst man vill väll gärna att kapten skall vara med i laguppställningen på matchdagen. Men tycker det är bra att vi har lite konkurrens på backlinjen. Ser gärna att runbland steppar upp jag och blir stabilare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Greenwolper: Jag själv känner att det är bra att Rundblad är utanför, han är helt enkelt inte bättre. Det jag blir konfunderad och förbannad över är varför han blev vald till kapten iår igen när det är helt uppenbart för alla som sett en hockeymatch att han knappt platsar i laget. Då skiter jag faktiskt fullständigt i hur bra ledare utanför isen han är, ge han ett A isåfall och släng C't på antingen Jeppe,Sam,Mikkel eller Sebbe. Det hade helt ärligt varit mer logiskt att ge Theo Jacobsson kaptensbindeln än att Rundblad ska ha den igen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Greenwolper: asså vad händer med ÖA? Det är dagen före match och de sänder inte ens live från träningen. Bedrövligt faktiskt
Kommentera