1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494275 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2735015

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Bad_Brett: Jag förstår verkligen inte hur du drar den slutsatsen. Det känns som du drar en jättehöna av en väldigt liten fjärder.

Widebro är inte bra i förvaltning och MoDo började bli ett självspelande piano.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
J F K: Vilken slutsats? Att MoDos styrelse inte ville ha kvar honom? Tycker det är rätt uppenbart.

Givetvis är det mycket vanligare att styrelseordförande för en dialog med VD:n om framtiden, motivation etc. och att ett gemensamt beslut fattas än att styrelsen sparkar VD:n. Utan att sitta på någon statistik gissar jag att det säkert blir så i 90% av fallen.

Att MoDo skulle börja bli ett självspelande piano är ju dock bara bullshit. Han kunde inte ens hålla sig från att börja prata affärsmöjligheter trots att han slutar om några dagar. Tycker även att det är väldigt märkligt att ha en veckas överlämning. Även om man inte förmedlar dessa saker offentligt brukar det ofta handla om betydligt längre perioder.

8 år är en lång tid för en VD. Widebro tappade säkert motivation med tiden. Magkänslan är att styrelsen ville få in nytt blod, men drog sig från att fatta ett jobbigt beslut. Lite som när ena parten vill dra sig ur ett förhållande och lägger minimal energi på det i hopp om att den andre parten ska få nog och lämna.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
J F K: det måste varit nån sorts ironi?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
J F K: Precis då är det också ypperligt tillfälle att ta in en ny på Widebros position. Widebro hade slutat i MoDo nån gång. Så nu lämnar han osjälviskt sin post till en ersättare då ekonomin i klubben är i bästa tänkbara skick.
Kommentera