1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494265 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736197

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Bad_Brett: Jag har ingen cruch på TN, men ni är några okunniga som resonerar helt uppåt väggarna och jag är sjukt glad att ingen av dig, Luvan, Sigge eller några andra ramträffar har något som helst att säga till om i föreningen, det skulle verkligen bli katastrof.

Jag vågar sätta en rejäl slant på att ingen av er ovan nämnda skulle kunna förstå eller uppskatta en spelare som Samuel Påhlsson, ett otränat öga fastnar gärna för snygga dragningar och fina mål ist för att se vilka som gör jobbet så att dessa spelare kan göra sina dragningar och mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: Jämförde du just Niederbacher med Samuel Påhlsson, som byggde en lång NHL-karriär på att stänga ner motståndarnas största stjärnor? När Påhlsson var lika gammal som Niederbacher var ifjol gjorde han 34 poäng på 50 matcher och spelade 28 landskamper inklusive VM.

Du trollar bara.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: För den femhundrade gången, det handlar inte om vilken spelare Niederbach vill eller ska vara, det handlar om att han inte vet hur han ska hantera pucken, passar fel, hamnar fel. Han sätter MoDo i skiten alldeles för många gånger.
Kommentera