1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494294 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736447

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
J F K: Utan att veta vilken data som analyseras för att få fram den modell som länkades till tidigare så är väl det ändå bara halva sanningen.
Man kan nog vinkla det lite som man vill om man bara tittar på viss data och utesluter andra parametrar.


Om vi här på sidan isen tycker saker och ledarstaben tycker något annat under lång tid så får vi nog lite på att dom i det flesta fallen har rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: Fast inget motsäger att han är den spelare i de tre toppkedjorna som ligger närmast att bli bänkad. Allt annat skulle förvåna mig rejält.

Men, sedan kan han vara väldigt bra på träning så man hoppas att det ska lossna med speltid.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: Hur är det bara "halva" sanningen? Niederbach sämst bland fws igår om man räknar bort OP. Game score är = Offensiv + Defensiv = (Offensiv lika styrka + Offensiv PP) + (Defensiv lika styrka + Defensiv PK)

Men när data säger att han är sämst på isen så stämmer den såklart inte du med 5 div 3 matcher för 15 år sedan har mer kunskap 😂

Niederbach är nya Sveningsson. Oavsett hur dålig Svennis var så hade han en given plats i PP och i top 2 kedja skillnaden dock var att Svennis hade extremt bra underliggande siffror medans Niederbachs pekar rakt neråt.

Men vet inte ens varför jag skriver detta till dig du har uppenbarligen någon crush på TN då du gång på gång ska försvara honom här inne trots att det bokstavligen är en 10v1

Förövrigt borde Lucas dra till OHL och skita i MoDo trots kung på försäsongen så är han på bänken och skulle egentligen inte ens vara ombytt om inte Sebbe var borta. Vad fan är det för mening att vara här ens då? Äntligen har vi fått en riktigt bra talang sedan spelar Karlin honom inte alls samtidigt som TN får 15+min varje match trots att snubben drog från Övik så fort han kunde och är inte ens fostrad i föreningen. Aja nya tag på lördag
Kommentera