1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736673

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Men hur många matcher det gått är oväsentligt. Det är fel att låta dem sitta och frysa på bänken. Bättre att de får träna i gymmet eller spela med J20 så länge de spelar.
Lucas fick inte så mycket förtroende på försäsongen av ingen anledning. Att gå från så mycket till i princip ingen speltid tyder ändå på att Karlin inte vågar. Att jämföra med Leo Carlsson och Raymond blir bara konstigt.

Liam Danielsson i Örebro odraftad och sedd som en betydligt mindre skicklig spelare än LP, spelar 15 minuter per match hittills med dem. Det säger någonting. Zeb Forsfjäll draftad 180, varit ordinarie med Skellefteå utan att behöva producera en massa poäng för att ta plats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Haha, du är inte sann!
Det är väl jävligt väsentligt hur många matcher en spelare suttit på bänken 😂
LP spelade varenda försäsongsmatch och fick fullt förtroende så vad du menar med att han inte fått förtroende har jag verkligen ingen aning?!

Sen kan man inte jämföra juniorer i olika lag, eller tror du att Liam hade varit en startspelare i Skellefteå, Färjestad, Linköping, Frölunda eller Luleå tex?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag gjorde samma resonemang som dig, men Örebro har inte bättre spelare att sätta in. De har ett svagt lag och måste förlita sig på juniorer, lite som HV71 nu med alla skador.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Forsfjäll är inte en poängspelare utan är tänkt längre ned i hierarkin. Lucas är en skicklig spelare som jag tycker ska få en offensiv roll.

Tvinga honom spela sarg ut i en fjärdekedja, kam hämma honom. Typ som Niederbach mest fick göra i Frölunda...
Kommentera