1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736693

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Han gjorde ju det i går. Han satt på bänken med noll minuter trots att han hade kunnat göra annat. Detta även förra säsongen. Norén har suttit på bänken nu i två matcher också utan minuter, ge de speltid eller låt de göra något annat.

Liam Danielsson, som Peja också flikade in med, får speltid eftersom att han har FÖRTJÄNAT det. Han är för bra för att inte få spela. Det är helt rätt att spela en sådan junior framför att köpa dyra seniorspelare som inte bryr sig på samma sätt. Jag tycker samma om LP, att han är för bra för att inte få spela. Han har lagt ner alldeles för mycket jobb för att inte få spela. Bevisligen är han för bra för J20 iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: fast i dagsläget håller han inte måttet för att gå in på 12, det kan säkert ändras under säsongen. Det kommer dessutom skador mm som gör att platser öppnar sig. Tills dess behöver inte J20 vara fel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag tror man ska avvakta med små juniorer i början av säsongen om man är ett tippat bottenlag. Han kommer få sin tid, men det är bättre att spela in ordinarie gubbarna först tror jag Karlin resonerar. Han får säkert ~ 10 min per match den här säsongen, mer eller mindre beroende på hur han presterar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Problemet med dig är att allt verkar ska hända på en gång annars händer det aldrig!?!
Det har som sagt gått 2 matcher, varken LP eller Norén är tillräckligt bra och mogen för att spela ordinarie i Modos A-trupp och det är absolut inget konstigt med det.
Båda fick spela alla matcher på försäsongen, LP fick spela i en framträdande roll med fullt förtroende.
Norén kan ligga nära för en utlåning, LP kommer varva J20 med inhopp i A-truppen för att lära sig, skulle han göra det så pass bra och kan konkurrera ut någon annan i den roll han skall ha så kommer han få mer speltid och i bästa fall bli ordinarie.
Kommentera