1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495133 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2736726

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: Intressant intervju med Måns. 2 dagar efter första kontakt skrev han på.

"Ett tag såg det dock inte ut som att det skulle bli SHL-spel den här gången heller. Modo hade faktiskt spikat laget när Måns Carlsson skrev på.

När väl samtalet kopplades fram och Carlsson fick höra vad Modo hade att erbjuda nappade han direkt. Utan betänketid, egentligen.

Han hade kunnat stanna kvar i Mora och tjänat mer pengar – tro't eller ej – men han kunde inte tacka nej när väl SHL-chansen dök upp.

– Jag hade haft bättre lön om jag stannat i Mora, men jag får tänka att jag är en aktie som kommer dra iväg. Om några år kanske jag tjänar mer, men jag har strävat efter SHL i så många år och då blir lönen inte lika viktig. Jag vill vara här."

www.expressen.se/sport/hockey/shl/mans-carlsson-27-fick-panik-efter-beslutet-vad-fan-har-jag-gjort/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Vilken kung den där Carlsson verkar vara! Man kan inte göra annat än att önska han allt gott. Vi behöver såna spelare som vill spela för klubben och är omtyckt, att vi släppte August Berg var ett stort misstag tycker jag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Lite märkligt att Brynäs sades komma med ett skambud när även vårt var lägre än Moras och långt under det tjeckiska.
Kommentera