1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495135 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2736745

Sv: Apropå ingenting...
Peja: och modo som hade honom högre upp i hierarkin menar du?

Brynäs gav ett skambud trots att MoDo budade under Mora, som inte är kända för sin deg direkt.

Så låt mig förstå dig rätt nu; ni erbjöd alltså ett skambud TROTS att MoDo erbjöd honom en adekvat fjärdekedja-ersättning?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
smyl: Om Carlsson verkligen ville till SHL, så behövde Brynäs inte nödvändigtvis matcha Moras bud. Brynäs förlängde faktiskt med en spelare som hade bättre allsvenska anbud, men han ville spela i SHL.

Jag vet inte exakt hur Brynäs tänkte, men jag vet att Brynäs gav ganska många anbud till olika forwards vid tidpunkten. Man gick uppenbarligen inte all-in på Carlsson.

När allt kommer omkring tror jag det var bäst för samtliga inblandade att han hamnade i Modo istället för Brynäs ändå. Tror hans chanser att klättra i hierarkin är större i Modo sett till dynamiken och de olika egenskaperna som finns i lagen. En svaghet i Brynäs är att toppkedjorna saknar lite snabbhet, så är det inte riktigt i Modo på samma sätt, så jag tror en bra (men också lite långsam) spelare som Carlsson har större möjligheter att klättra hos er. En skridskostark spelare hade däremot haft större möjligheter att klättra i Brynäs.
Kommentera