1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495063 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2738170

Sv: Apropå ingenting...
wesslan: HV torskar fyra raka. Det är mycket bortförklaringar om att man spelat bättre än poängen visar och att man har många skador.
Det är påfallande ofta bottenlagen tycker sig förtjäna poäng. Det är ingen tillfällighet att sådana lag alltid verkar ha oturen att förlora med uddamålet i jämna matcher.

Jag köper det där med skador, men skador har också en tendens att "smitta". Har man många spelare borta så tvingas ofta andra spela lite mer än man skulle vilja och då kan de åka på förslitningsskador också. Man är lite extra trött in i situationer, vilket skapar ytterligare risk osv.

För övrigt verkar varken Frölunda eller LHC särskilt nöjda med sina matcher, så att HV var nära kan också ha berott på att motståndarna inte gjorde sina bästa matcher.

Tror anledningen till att jag raljerar är att Sanny som en Bagdad-Bob hävdade att HV har så mycket bättre struktur och så mycket bättre backar än förra säsongen. Liksom som han försöker lura sig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Sett till förväntan tycker jag Olofsson är största besvikelsen hittills. En fåtölj på isen hade gjort ett lika effektivt jobb.

Kanske är värt investeringen för att lättare knyta sig an brorsan om fyra år.

Hoppas jag jinxar ordning på honom.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Hela tv4 verkar känna sig nödgade att ställa upp för Sanny… Jasek ersätter Dickinson mellan Woods/Aagaard.
Kommentera