1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495240 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2738634

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
Peja: Är det inte rätt korkat att bara hänvisa till inkompetens från tränarnas sida på detta forumet? I sådana fall går ju inget beslut att diskutera? Ni kan ju aldrig diskutera laguttagningar i ert forum för tränarnas är facit för annars är de inkompetenta.

Sedan är det inte statiskt under en säsong vilka som är i första BP, vilka som är i andra BP och vilka som är reserver vid skador eller när en BP-spelare åker ut. Du har ju inte en susning om Bernhardt i den mån han spelade BP gjorde det i första BP. Det kan ju mycket väl ha hänt att ledningen sett att han faktiskt var väldigt bra och justesterat utefter det.

Vi har generellt inte haft BP1 och BP2 heller, utan det har mycket handlat om vilka spelare som inte varit på isen då man absolut inte vill starta ett BP med en spelare som redan varit inne en minut.

Jag förstår att du vill trolla, men det blir inte alltid rätt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
J F K: Östersund på hovet, det är full fart. 1 skott på mål!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
J F K: Det finns ingen elittränare som skulle prata om den typen av statistik utan att sätta in den i kontexten som jag nämnde.

Att ni skulle rulla på spelare i BP är också ett märkligt påstående. I så fall skulle BP-istiden vara väldigt jämnt utspridd och så kan det ju knappast se ut i något SHL-lag.
Kommentera