1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495370 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2738857

Sv: Apropå ingenting...
Greenwolper: Problemet är att du som vi andra killgissar. Ingen förstår kopplingen, utan man försöker i någon ambition av att vara snäll - lite som man alltid berömer barnens teckningar - hitta på en koppling till Hawaii.

"Robert Aschberg och Gert Fylking ska en gång långt bak i tiden ha kallat det långgrunda havsbadet Salusand utanför Örnsköldsvik för 'Sveriges Hawaii' och när detta slutligen vecklades ut finns det väl bara en sak att säga:
Äntligen!"

Så Rödlökens koppling var alltså felaktig, som så många andras. Det där var nog bara rolig för de inblandade, men för allmänheten trist när det kunnat vara så mycket bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag är uppväxt i Örnsköldsvik och har alltid hört Sveriges Hawaii endast utifrån att stan är extremt fin på sommaren. Så att säga att min koppling är ”felaktig” borstar jag bort då jag och många andra i min närhet kopplar det så, det är inte bara svart eller vitt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Undrar om de känner sig nöjd så här efteråt.. Ett väldigt överarbetat internskämt kan jag tycka. Vore intressant om någon kunde förklara vad de menar, seriöst alltså, inga gissningar.
Kommentera