1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495699 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2739937

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-10-01 Borta
Confusius: 1. Hånar och hånar. Det är mest kul att driva med det för att du BARA skriver här när det gått dåligt för MoDo. Antagligen för att ventilera frustration men om man bara hänger här för att klaga får man gott leva med att man blir en stereotyp. :-)

2. En Frögren som bara kan crosschecka framför mål för att sen ändå inte få iväg ett vettigt uppspel hade inte hjälpt oss mycket denna match.
Jag tycker vår defensiv bygger på systemfel alt. att spelarna inte begriper vad dom ska göra mer än enstaka individer.

Rundblad har spelat typ 1000 matcher på absoluta elitnivå, då spelar det ingen roll om man är offensiv, defensiv eller mittemellan, smiska en lite lätt puck in i banan som han gör vid 1-0 gör man bara inte. Eller om det är HV spelaren som kommer åt att slå in den, ser inte riktigt? Det ska ändå inte få ske vare sig man gillar slå fina pass eller slå av folk smalbenen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-10-01 Borta
Monno: Jag har inga problem med att dela ut beröm när det förtjänas, det hade du sett om du hade lite koll.

Vi gjorde två riktigt bra perioder ikväll, vårt pp såg återigen bra ut spelmässigt. Niederbacher såg bra ut återigen. Jävligt kul, hoppas att det fortsätter så.

När har jag sagt att vi behöver några jävla grottmänniskor till backar, som inte kan slå en passning, bara crosschecka??? Då antar jag att du tycker att LaDue och Winberg är grottmänniskor då?
För dom gillar jag helskarpt.

Jag gillar dessutom Näsén's spel med puck, och hans spel i offensiv zon, där är han grym!
Kommentera