1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495700 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2740059

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-10-01 Borta
Ursäkta mitt spontant positiva inlägg men har inte Niederbach börjat bra ändå? Och visst är LaDue en jävla chef? Ranta har också varit bra och Bernhardt har börjat våga visa mera av spelet han hade i Allsvenskan. nWoods tycker jag också börjat bli en bra SHL spelare och Lehtinen är jävligt bra! n
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-10-01 Borta
Blake: Niederbach har på två matcher gjort två oerhörda blunders.
Ser man matchen igår på tv4 så vid 02:08:50 av sändningen så går pucken ned i hörnet. Rundblad går på sin spelare och Ludde kommer efter med markering på sin.
Från ingenstans kommer Niederbach och ställer sig bakom mål utan att ta någon som helst markering. Han är ett par meter ifrån situationen och tillför noll.

Givetvis kommer pucken in framför mål där vi saknar markering. Den plats Niederbach borde varit på, om ingen annan spelare tagit rollen att hjälpa backarna.

Det håller inte om han fortsätter spela som om vi har pucken i egen zon, trots att motståndarna har den. Han förstör så mycket för alla andra genom att inte ta sin markering/göra sitt jobb.

I övrigt tycker jag att han offensivt växt rejält i samband med självförtroendet han givetvis fick mot Leksand. Han måste bara sluta med de där pojklagsmisstagen en femtonåring hade fått skäll för att göra. Gör klart det defensiva jobbet först, innan du försöker göra dig spelbar. Vi har ingen nytta av att han är spelbar när motståndarna har pucken, utan det betyder bara att någon motståndare i sin tur är helt fri någonstans.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-10-01 Borta
Blake: Känslan är att Sampo inte är det enda som var förkyld igår. Tyckte det var rätt tydligt att många spelare inte orkade spela med samma intensit i slutet av andra och hela tredje.
Kommentera